• "Време е да се научиш!"
  • "Време е да се научиш!"
  • "Време е да се научиш!"

" Когато реших да запиша шофьорски курс, дълго време се чудех към коя школа да се обърна. Една приятелка ми препоръча фирмата "ДЕМИ МОТО" и честно казано не останах разочарована, а по-скоро обратното. Ако не беше Дамян Иванов, едва ли щях да се науча да карам (особено като се има прдевид  движението в София). Фирмата е много коректна и точна, а Дамян е един чудесен инструктор, който може да даде много знания и опит на своите курсисти. Винаги ми е разяснявал всичко, което не ми е ясно, без излишни нерви и по отношение на мен винаги е бил коректен. Според мен всеки, който иска да стане шофьор, а не просто да има книжка, трябва да избере "ДЕМИ МОТО". "

Йоана, курсист В категория, 2015г.

 

"Супер готини инструктори обясняват всичко перфектно!  Изключително доволна съм от отношението и начина на обучение. Атмосферата беше много весела през цялото време! Заслужава си всяка минута на полигона!"

Маги, курсист категория А2, 2015г.

 

"Инструктурите в Автошкола "ДЕМИ МОТО" са не само опитни шофьори, но и опитни учители. Подходът им е индивидуален, приемат за лична отговорност учениците им да излязат не просто шофьори, а такива с висока култура на шофиране. Обучението се извършва на нови и технически изправни автомобили и мотоциклети."

Мишо, курсист категории В и А2, 2014г.